Wednesday, February 9, 2011

RX-Lite : Terapi Pelansing Badan

Mengurangkan Berat Badan Dengan RX-Lite
HARGA PROMOSI KAMI

SET PERCUBAAN 10 SACHET ( RM40)


1 kotak – RM138.00 sekotak (30 sachet) =RM 95.00
2 kotak – RM276.00 sekotak (60 sachet) =RM 186.00
3 kotak – RM414.00 sekotak (90 sachet) =RM 263.00
 


.RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & ‘Cancer Survivor’ yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Beliau lebih dikenali dengan penggilan ‘Doktor Sukan’. Beliau-lah yang memberi panduan diet & teknik bersenam yang betul kepada atlit2 kebangsaan yang terkemuka seperti Misbun, Razif & Jailani Sidek, Nurulhuda Abdullah dan ramai lagi atlit2 negara. Malah anak beliau pun kadang-kadang berkesempatan berlatih dengan atlit-atlit ini. Program pelangsingan beliau iaitu ‘Slim For Life’merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program ‘Mari Bersenam’ di TV1 setiap pagi jam 7.30am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.RxLite adalah minuman pracampuran fiber koko yang membantu membakar lemak dan mengurangkan selera makan. Rasanya yang enak, cara penyediaannya yang mudah, dan kesan yang cukup efektif membuatkan RxLite produk pelangsingan terhangat di pasaran.
.
Apakah halangan paling utama dalam mengikuti program pelangsingan produk lain???

Kajian menunjukkan bahawa RASA dan KESAN SAMPINGAN merupakan 2 perkara paling menghalang pengguna mengikuti produk lain.
RxLite unik kerana keenakan semulajadi daripada koko dan glucose oligosaccharides.
Dapatkan RxLite Hari ini !!!!!!!!!!!

TESTIMONI RX-LITE
PROGRAM TERAPI RX-LITE

SOALAN LAZIM
1. Bagaimana rasanya?
Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.


2. Bagaimana cara penyediaannya?
RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat “shake” buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.
3. Bagaimana ia berfungsi?
RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine – dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan ‘portion’ pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan ‘portion’ lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.
4. Berapakah sukatan yang diperlukan?
Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.
5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?

RxLite tidak sesuai bagi :* kanak-kanak di bawah 12 tahun,
* ibu mengandung,
* mereka yang mempunyai sejarah sawan
* mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
* Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.


6. Berapakah harganya?
Harga runcit bagi satu pakej dengan 2 kotak x 30 sachet (60 sachet – cukup sebulan) adalah RM 248 (Semenanjung) dan RM 258 (Sabah & Sarawak). Tetapi anda boleh mendapat lagi diskaun istimewa dengan menjadi ahli bersama WorldWellness!Hanya bayar RM 9.90 untuk keahlian dan anda layak membeli Pakej Copycat RxLite dengan harga RM 198 (WM) dan RM 208 (EM) SAHAJA

KANDUNGAN RX-LITEHARGA PROMOSI KAMI
SET PERCUBAAN 10 SACHET ( RM40)
1 kotak – RM138.00 sekotak (30 sachet) =RM 95.00
2 kotak – RM276.00 sekotak (60 sachet) =RM 186.00
3 kotak – RM414.00 sekotak (90 sachet) =RM 263.00
 
ORDER NOW!!!!!!
                             

Cara Pembelian
1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

1124 3804 32341227 001 0809 528
LYNA LIYANA JOHARLYNA LIYANA JOHAR

2. Selepas pembayaran dilakukan, sila isi ORDER FORM 

3. Selepas pengesahan bayaran dilakukan, item akan diposkan pada hari rabu & jumaat pada setiap minggu
4. sila semak no tracking anda di sini
5. item akan sampai 1-3 hari waktu bekerja (selepas pos).. jika tidak dapat SELEPAS  3 hari.. sila report kepada kami .
6.  Sekiranya ada bayaran berlebihan, akan dikembalikan menerusi online banking kepada pemegang Akaun Maybank, dan CIMB Bank sahaja (kerana tidak ada cas transaksi interbank). Sila nyatakan nama penuh, no. k/p dan akaun bank untuk urusan ini

BERMINAT UNTUK BERNIAGA??? 
HARGA ISTIMEWA UNTUK PENGEDAR.. 

HUBUNGI 019-670 7380 @ pm kami di pages halyani  UNTUK MAKLUMAT LANJUT

No comments: