Tuesday, March 6, 2012

hadiah PERCUMA!!


kami nak bagi HADIAH PERCUMA untuk anda !!!!


khas untuk 10 pengunjung bertuah..
jom sertai ramai-ramai..
mari kita tgk dulu hadiah-hadiahnya..


 56- celak arab exclusive
198- 3 pcs collegen crystal gold mask
666- losen mustajab dunia herbs
1476- 10sachet cocoa collegen
1988- 10sachet diet premium
2055- 1botol vco catalyst
grand price
5001- 10 sachet rxlite + 3pcs collegen crystal gold mask + 10sachet cocoa collegen

FREE ! FREE ! FREE!!!

kalau nak JOIN , ikut je STEP pendaftaran di bawah nie :)

1) klik "Like" kat facebook HALYANI dan say  something kat wall di pages tersebut (sila lihat di sebelah kanan disebar )
2) jadi follower di web ini -->(sila lihat di sebelah kanan disebar )

3)emailkan detail d bawah ke os.bizshop@gmail.com
                                                  pastikan detail yang di berikan adalah lengkap dan betul 
              nama penuh:
              tarikh lahir:
              no tel: 


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  • anda PERLU mengikut STEP DI ATAS
  • selalu menjenguk  website ini supaya anda adalah pengunjung yang bertuah!! kalau boleh setiap hari bukak.. ngee.. sila perhatikan no pengunjung bertuah di atas sekali sebelah kanan 

jika anda dapati no tertera sama seperti no bertuah,
cepat-cepat printscreen dan emailkan gambar tersebut ke os.bizshop@gmail.com


  • daftar dulu baru hantar email no bertuah nie.. kalau hantar no bertuah baru nak daftar, xkan di layan yep.. sowiieee... 
  • kalau anda betul-betul bertuah.. anda boleh sapu semua hadiah di atas.. haha.. yang penting kene selalu tengok kat no bertuah tu :)
  • hadiah akan di hantar selepas kesemua no bertuah tersebut di penuhi.. 
  • kepada pemenang, sila alert dengan pengumuman pengunjung bertuah untuk dapatkan alamat, jika dalam masa tiga hari pengumuman di umumkan tetapi masih tidak di tuntut, hadiah akan burn  
  • sape y email dulu, dia yang dapat. pemenang akan di umukan apabila pengunjung ke 5001 di perolehi..keputusan pengadil adalah muktamat :P
jangan tak perasan pulak yea no bertuah tu :)))


JOIN FREE
JOIN FREE
JOIN FREE
  
good luck semua :D











2 comments:

umiliza989 said...

nak join...tapi saya xleh add orang...fb saya dah kena block selama 30 hari...cam mana nie?

fb saya: norliza mohamad yunus

Nur' said...

saya dah LIKE...harap2 bertuahla..=)