Thursday, June 28, 2012

Pengalaman Bertemu Tun Dr. Mahathir bin Mohamad

Memandangkan ade waktu lapang ni, yana nak share sedikit pengalaman bertemu Tun Dr. Mahathir bin Mohamad kite pada isnin 25/jun 2012 hari tu.. bertempat di Yayasan Kepimpinan Perdana, Putrajaya

actually pertemuan ni di adakan oleh ABCMS ... yana ni menyelit je la.. tumpang sekaki.. bukan senang nak jumpe, so peluang depan mata cepat2 la grab.. ye dok? heheh :))) 

malas nak cerita panjang.. korang boleh usha2 gambar di bawah


  konvoi

gembiranya wajah tun ;D
ni gambar adik saya ambil.. memang pakar kan dia ni ambil gambo.. huhu
haaaa... ni baru betol, orang nak ambil gambar dengan gambar di belakang tu.. ade ke dia ambil gambar separuh je.. hehe











        
  
cer teka kete sape?? jeng3


eh ..eh.. amek gambar lagi dengan kete ni?? xdapat bergambar dengan orangnya.. dengan keretanya pun jadi la kan.. hehe


ini la tuan punya kereta tadi.. nak balik da ke Tun?? LOL.. 

tanda tangan skit buat kenangan

Tun test power kejap... :)

waaa.. syok woo naik moto beso :D

usha2 motor  lain plak kan...

ni pula moto saya.. opsss... hahaha... xdela dik noo.. ni moto org lain ..kiki.. dalam banyak2 moto kat luar hari tu saya paling berkenan yang ni.. mungkin warnanya yang menarik, seat blakang dia pon selesa tau.. cuba tgk gambar bawah ni


beskan?? hehe

ala... penat la nak upload gambar sesatu kat sini.. ade banyak lagi sebenarnya, korang ley tgk kat FB HALYANI ye.. Yana upload situ sume.. hua2

habis je saya ajak kak wani ( senior skolah dulu) makan KFC, ni bukan bodek or rasuah ye.. hoho.. ni just nak ucapkan terima kasih pada dia cz bg saya tempat kosong untuk join ..wihiiii


berejam beratur nak dapatkan ayam ni tau! ;p


apa pun, pertemuan dengan idola saya  sejak kecil ni adalah pengalaman yang paling istimewa.. cuma xdapat tangkap gambar banyak2  dengan tun.. sedey... sebab tab saya rosak x boleh bukak.. huhu...
apa pun terima kasih pada kak wani .. terima kasih pada ABCMS yang anjurkan.. dan terima kasih juga pada TUN Dr. Mahathir bin Mohamad yang meluangkan masa meramah mesra dengan kami semua.. we love u !








No comments: