Thursday, July 26, 2012

BAGAIMANA MENGENALI PRODUK TIA AMELIA TIRUAN @ ORIGINAL?

PERHATIAN !!!
PERHATIAN!!!
 PERHATIAN!!!

produk tiruan dan produk original kadang kadang orang tak tahu bagaimana nak detect @ bezakan...

ok sekarang lagi senang kita nak tahu produk tia amelia tu ori atau tak.
PRODUK TIA AMELIA ORI ade stiker hologram kat tepinya dan kita dah boleh check statusnya..

cara untuk check seperti di bawah..follow aje ye
..
selamat kan :))
so hati2 di jalan raye.. eh eh.. hati2 ketika membeli.. pastikan yang original ya..

susah2 sangan beli je kat sini.. di jamin tia amelia original tau!!
semua produk dia ade.. yang set, yang satu2.. beso kecik sume ade.. 
kalau nak diskaun cepat2 call 0196707380
cakap ade bace tentang post produk tia amelia ori atau tak kat website ni
haaa.. ni mcm passward la kan.. kalau tepon xcakap ade baca kat sini.. diskaun dia lain mehhh..
hehehe

 


klik sini untuk ke senarai produk tia amelia..
walaupon xde dalam senarai di dalam tu..sebenarnya ade je.. kecik beso, set.. ade2
:))

No comments: