Saturday, August 11, 2012

Halyani Cosmetics Bersama Ustaz Don

assalamualaikum dan salah sejahtera sayang2ku sekalian..
pada 7 ogos yang lepas team halyani ade menerima jemputan untuk bersama dalam rakaman ustaz dok special raya " mai la raya" tajuknya. bertempat di D'ark Tranning Resort , Janda Baik

tak dapat nak tangkap gambar resort tu di sebabkan kami sampai dah malam... gelap  samar2 aje.. kalau tangkap gambar pon tak cantik.. hmm..
apa kata kite layan sekejap gambar2 di sana :)

                          di sebalik tabir.. gelap aje.. rakaman ni di buat selepas solat terawih..  :)

teng teng teng,...... ustaz don pon makeup sebelum rakaman.. tapi just touchup2 skit je.. blusher & eye shadow tak de pakai pon ;D

ni keluarga abg saiful. beliau ade buat kelas percuma untuk belajar baiki telephon, kalau berminat boleh belajar dengan beliau :)
semua orang kalau boleh nak bersalam dengan dia kan..kan..kan... seb bek i ni pompuan :PP

kesian.... boleh pandang dari jauh aje kan... haha
opsss... da boleh bergambar berdua ye... tahniah!!!!!! :) 

ustaz Don pon main fb tu...
ni sahabat saya, yang tudung merah ni ida  namanya.. beliau ade buat biz premium beautiful, korset..so sape2 yang nak cari korset yang boleh menguruskan badan.. boleh pm saya untuk dapatkan kontek number. yang tudung hitam tu kak chem, beliau ade baut biz cupcake, kek dan western food.. apa lagi.. sapa yang nak rase boleh pm saya ye.. :)) terbaik punya

sedap kan makanan dia.. siap ade kambing sekor.. lauk di hari raya " kononnya " :))

yang tudung biru ni cikgu isz namanya.. beliau adalah pengurus pemasaran untuk produk bihun sufi, nampak apa yang ustaz don pegang tu? haa.. itula produknya. bihun sufi satu2nya bihun keluaran muslim di asia tau. di tanggung halal dan berkualiti..sapa yang berminat untuk menjadi agen atau nak mencuba..boleh pm saya untuk kontek no yea :)

kurus juga ustaz don ni yea :))

ok.. gambar ramai2 pula :)
 nak tengok lebih gambar?? klik sini

apa pun, jangan lupa saksikan 60 minit raya special bersama ustaz don di " mai la raya"

No comments: