Tuesday, September 4, 2012

NEW PRODUK D HERBS

  new produk dari d herbs!!!

mascara arab dari dherbs telah tiba!!!!
SEKOTAK RM 26.90
PERCUMA BULU MATA PALSU & gam ag yea... :))

suke tak???

ada bunga raya, lidah buaya da juga minyak zaitun

mascara arab d herbs ni bila pakai cepat kering, n melentik dan memanjangkan bulu mata..
xpercaya cer cik2 /puan2 kat luar tu try dulu ..

kalau nak order boleh ke link DHERBS

kat sini semua produk d herbs ada.. anda boleh pilih sama ada nak beli pakai sendiri atau nak beli untuk berniaga... boleh hubungi halyani cosmetics di talian 019 670 7380 / 013 206 7818





tunguuu... ada lagi produk baru...

jeng jeng jeng....
perfume untuk wanita dan lelaki... pakai role aje... da try bukak yang kaler pink tu..

perhh.. calit skit kat tangan semerbak baunya.. harga x mahal mana pun, rm16.90 sahaja.. ade 4 bau ye kawan2...


kalau nak order boleh ke link DHERBS

kat sini semua produk d herbs ada.. anda boleh pilih sama ada nak beli pakai sendiri atau nak beli untuk berniaga... boleh hubungi halyani cosmetics di talian  / 013 206 7818

No comments: