Wednesday, September 5, 2012

PERSEDIAN HAJI & UMRAH

Amat beruntung sekali siapa yang pernah buat Haji atau Umrah . Suatu Pengalaman tak ternilai yang sangat sangat di inginkan setiap umat islam di dunia.

Masalah yang paling kritikal disana adalah cuaca. Iklim di tanah suci sangat extrem,  pada waktu malam suhu persekitaran adalah sangat sejuk dan pada waktu siang pula suhunya sangat panas ditambah pula udaranya yang kering menyebabkan jemaah haji @ umrah terdedah dengan masalah kesihatan dan menyukarkan untuk jemaah tadi meneruskan ibadat ( tergangu). Sinaran Matahari yang terik di siang hari akan menyebabkan kulit kering, tumit pecah,bibir merekah/ pecah pecah, kegatalan
 Kerana itu adalah wajib untuk jemaah haji atau umrah membawa persediaan semasa kesana.

jika anda ada ibu, bapa, saudara mara, rakan anda atau anda sendiri yang nak menunaikan ibadat haji atau umrah, anda wajib dapatkan set haji/umrah keluaran Leesa formula ini.
Khusus untuk kegunaan jemaah Haji dan umrah. Ia dirumus tanpa sebarang pewangi dan pewarna; dan boleh digunakan dalam ihram atau pada bila-bila masa

Set produk umraHajj yang dirumus khas untuk melindungi kulit dari keadaan cuaca yang panas dan kering menjadikan ianya sebagai satu kemestian dan pilihan yang terbaik kepada bakal-bakal haji untuk dibawa ke Tanah Suci Mekah. Set produk yang menawarkan koleksi penjagaan luaran yang lengkap.

PERCUMA PENGHANTARAN ( terus ke pintu rumah @ pejabat anda)
 
PEMBERSIH MUKA
Pembersih yang mencuci lembut ke dalam kulit sehingga ke dalam kulit sehingga ke dalam liang-liang pori. Dapat melarutkan minyak dan sel-sel kulit mati dan menggantikannya dengan sel-sel baru dan muda. Membuatkan kulit terasa bersih dan segar.
LOSYEN TANGAN & BADAN
Rumusan losyen yang memudahkan sapuan dan tidak melekit. Mengandungi khasiat minyak bunga matahari yang mampu menyerap sehingga ke tiga lapisan kulit dan menjadikan kulit sentiasa halus dan lembut.
KRIM KAKI
Krim kaki dengan rumusan minyak bunga matahari bertindak sebagai penyerap yang menyerap jauh ke dalam kulit dan membantu memulihkan rekahan dan kulit kering sambil melembutkan kulit.
SUNBLOCK SPF 30
Sunblock SPF 30 menahan penyerapan UVA dan UVB daripada menembusi kulit yang akan menyebabkan kanser kulit. Rumusan minyak jojba dan gliserin berfungsi mengimbangi lembapan luar dan dalam kulit supaya kulit tidak mudah kering.
TREATMENT LIPBALM
Treatment lipbalm dengan khasiat minyak kelapa dara bertindak meresap ke tiga lapisan kulit. Membantu merawat, melembap dan membaiki sel-sel kulit bibir yang kering dan merekah. Mengembalikan kesegaran dan kelembapan bibir.

set ini sesuai untuk lelaki dan wanita, dan mudah dibawa kemana mana kerana saiznya yang kecil. jangan ambil mudah dengan masalah ini, hadiahkan set ini untuk orang tersayang anda supaya mereka selesa ketika menunaikan ibadat dan tidak terganggu dengan masalah yang boleh di atasi ini. 

jika anda berminat untuk dapatkan set ini boleh buat bayaran sebanyak RM 119 ke akaun MAYBANK atas nama LYNA LIYANA JOHAR 1124 3804 3234 , selepas bayaran di lakukan sms NAMA, ALAMAT, MASA & JUMLAH BAYARAN , serta NAMA ITEM & KUANTITI. selepas bayaran di lakukan barulah produk akan di poskan ke alamat yang di berikan. PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

anda juga boleh isi borang tempahan ini selepas bayaran di lakukan

jika ada sebarang pertanyaan , jangan segan segan dengan menghubungi 019 670 7380/ 013 206 7818

SET UMRAHAJJ
Terdiri daripada
Terdiri daripada PEMBERSIH MUKA, LOSYEN TANGAN & BADAN, KRIM KAKI, SUNBLOCK SPF 30 & TREATMENT LIPBALM
SM RM 119.00


No comments: