Friday, November 8, 2013

JAMU SUSUK DARA

JAMU SUSUK DARA
manis. mantap . penuh rahsia


JAMU PENGANTIN DARA - RM 65




20 sebab wanita perlukan jamu pengantin dara?
1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
7- Wanita Rahim kembang selepas period
8- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
9- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap
10- wanita yg sudah mempunyai banyak masalah dalaman
11- wanita yang nak rawat cyst n fibroid
12- wanita yg ingin mencegah dari terjadinye kanser serviks
13- wanita yg peka pada penjagaan diri, faraj n rahim..guna jamu pengantin 3 bulan sekali atau 6 bulan sekali jeee
14- wanita yang ingin sentiasa menjadi DARA utk suami tercinta
15- wanita yang rasa diri kurang sihat akibat masalah dalaman
16- wanita yang ada masalah peranakkan turun / tombong
17- wanita yang rasa suami pandang wanita lain baik cepat2 beli jamu ni.
18- wanita yang ingin merasa nikmat malam pertama..mcm dulu2..
19- wanita yg rasa rendah diri sangat2 tentang hubungan INTIM
20- wanita yg betul2 sygkan ikatan PERKAHWINAN. agar terus mekar n bahagia selalu

>> KLIK SINI untuk more info JAMU PENGANTIN DARA << 



MASKER VAGINA - RM 25




KENAPA MASKER VAGINA NI BEST & WAJIB ADE BG SETIAP WANITA??

1. masker vagina utk miss v: 
✔  merapatkan lubang vagina, menjadikan permukaan vagina halus
✔  menghilangkan gatal2 pada vagina
✔  menarik keluar keputihan
✔  menegangkan vagina, penggunaan berterusan akan mencerahkan kws vagina dan mengembalikan warna pink sebenar
✔  Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat
2. Masker vagina untuk kulit:
✔  menghilangkan rasa gatal2 pada mana2 bhg kulit
✔  mengecutkan dan mengeringkan luka2 dan kudis pada kulit dan sel2 kulit mati akan tertanggal setelah kulit kering
✔  menghaluskan bhg kulit yg berparut
3. Masker vagina utk celah2 yg gelap:-
✔  mencerahkan bahagian yg gelap seperti di bwh lengan, pelipat bwh lutut, celah peha, leher
4. Masker vagina utk kanak-kanak:-
✔  menghilangkan ruam lampin
✔  menghilangkan kesan gatal digigit nyamuk
✔  memulihkan eczema pada kulit
5.  lain:
  mengecutkan buasir
✔  memudarkan panau
1- dapatkan masker vagina “susuk dara”..lap miss v kering
2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
3- pastikan magic powder melekat di jari anda
4- sapukan di seluruh permukaan luar vagina keseluruhannya
5-biarkan n masa mandi nanti baru cuci
Langkah pemakaian masker utk scrub hitam2
1-sebagai scrub-time mandi tu, dah basahkan faraj, then ambil sedikit dan gosok macam scrub..
2-kemudian bilas..Lepas dah keringkan badan dengan tuala lepas mandi.. sapu semula masker di tempat hitam tersebut n biarkan..masa mandi nanti baru cuci.

MINYAK IKAT KASIH - RM 65

DIPERBUAT DARIPADA: 
– IKAN BELACAK – LINTAH – HABBATUS SAUDA – LADA PAHIT – PINANG MUDA
PENGGUNAAN UNTUK ISTERI
khasiatnya:
1- membesar dan memontokkan payudara dan punggung
2- sebagai baja pembesaran
Sesuai digunakan oleh ibu-ibu yang menyusukan anak untuk menaikkan dan menegangkan kembali payudara yang kendur akibat menyusukan anak
Cara Guna:
1- sapu dua atau tiga titik pada payudara dan urut perlahan-lahan
2- lepas mandi, lap bersih dan keringkan. Kemudian sapu sikit MIK pada payudara dan urut
AWAS!!! JANGAN TERKENA PADA PUTING’
———————————————————————————————————————
PENGGUNAAN UNTUK SUAMI:-
CARA PEMAKAIAN :
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit
~ dibawah testis ( buah zakar ) ADA LUBANG yang dipanggil lubang cincin. dimana disitu adalah centre kekuatan tenaga batin atau zakar suami.URUTKAN DENGAN MENARIK KELUAR URAT2 DARI LUBANG CINCIN SETERUSNYA HINGGA KEHUJUNG ZAKAR DGN MENGGUNAKAN MINYAK IKAT KASEH.
SEMINGGU PERTAMA KETIKA AMALAN URUTAN ITU DILAKUKAN ” ORANG LELAKI PON MENANGIS SBB SAKIT BAGI YANG ADA MASALAH LEMAH TENAGA BATIN”
TINDAK BALAS POSITIF SELEPAS SEMINGGU ATAU 2 KE 3 HARI..ALIRAN DARAH DIZAKAR N BUAH ZAKAR AKAN TERASA BERDENYUT2.INI MENJADIKAN ZAKAR LEBIH KUAT DAN BERTENAGA.


DEEP HEAT LOTION - RM 48 ( 110 ML )

CARA PENGGUNAAN MEDICATE DEEP HEAT LOTION :~
picitkan sebesar duit 50sen. sapukan ditempat berlemak. gosok dalam pusingan lawan arah jam. setiap gosokkan pada satu tempat hendaklah minimum 10 kali pusingan. baru pindah tempat lain.
lebih kurang 5 minit akan terasa hot n warm dari dalam bukan atas kulit ye :-) lama kelamaan tempat berlemak tersebut akan terasa gatal – gatal seperti kena gigit semut banyak2.
Banyakkn minum air kosong utk flush keluar lemak2 yg dah cair.. kalau lemak tepu mgkin makan masa sikit.. kalau yang kurang berlemak tindak balasnya agak kurang berkesan..
***Pastikan slps menyapu lotion.. basuh tgn dgn sabun MAGIC SOAP atau dettol UTK HILANGKN BAKI2 LOTION DI TANGAN sbb takut nn trkena muka atau baby. Panass…
1- sapu ditempat yg berlemak sahaja. * tak ada lemak tiada tindak balas.
2- mesti sapu ketika relax. * contoh ketika menonton tv, sedang berfb, ketika baca surat khabar.
AMARAN KERAS: tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja2 berat seperti mengemas, sedang bersenam.
AMARAN KERAS: tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah otot.
REKEMEN UNTUK TEMPAT – TEMPAT BERLEMAK:
1- BAWAH DAGU
2- PERUT
3- PINGGANG
4- PEHA
5- LENGAN
TINDAK BALAS DAN HERBA BERFUNGSI:
1- serta merta selepas losyen menyerap RASA PANAS SUAM DARI DALAM bukan DIATAS KULIT.
• akan terasa sedikit gatal2.
• seterusnya rasa berpeluh yang keterlaluan.
• peluh yang luar biasa.
• lagi banyak lemak lagi banyak peluh yang akan keluar.
• REKEMEN lebih effectif bila di wrapping ditempat berlemak selepas sapuan.
JAMINAN KESELAMATAN:
lulus lesen kkm dan selamat digunakan.
KELEBIHAN:
boleh buat services SLIMMING CENTRE DIRUMAH kerana losyen yang SUSUK DARA RESOURCES keluarkan bermutu tinggi dan setanding losyen yang digunakan dislimming centre terkemuka didalam malaysia
BODY SLIM SOAP - RM 36

Tahukah anda dalam Magic Body Slim Soap Susuk Dara ada seaweed atau lebih di kenali sebagai rumpai laut..mari kita tgk kebaikkan seaweed ni.

memberi tenaga n menguatkan sistem tubuh
menguatkan tulang dan sendi
 meningkatkan sel rawan n otot
 merawat penyakit gaut
 mencegah kanser
 anti bakteria / kulat
 menurunkan kolestrol dalam tubuh
 menyerap lebihan garam dalam tubuh
 melicinkan dan menegangkan kulit anti penuaan
 memulihkan sel-sel kulit mati cth jerawat
 mempercepatkan penyembuhan kuka
 memberi kekenyangan – diet
 melancarkan sistem metabolisma
 memulihara usus kecil – sembelit
Cara-cara penggunaan Magic Body Slim Soap
1. Scrub ditempat2 yg banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit
2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit, supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan juga parut kudis2 lama boleh hilang.
3.Kemudian baru bilas dgn air bersih.

FEMININE WASH - RM 48


Pencuci wanita berubat yang dingin dan tidak mengandungi pewarna.Baunya wangi,dingin dan menyegarkan.

Fungsi:
1. Merawat keputihan
2. Membunuh kuman dan fungus
3. Mencegah bau vagina
4. Menyamankan vagina
5. Berfungsi sebagai anti bakteria
6. Menghilangkan kegatalan
7. Buleh digunakan ketika haid/bersalin & ketika mengandung.

Cara Penggunaan:
1. Picit sedikit ke atas jari.
2. Sapu dan gosokkan diluar dan didalam vagina (sekeliling).
3. Biarkan beberapa saat dan bilas.
4. Boleh digunakan sekerap mungkin/selepas membuang air kecil.







JAMU JALINAN CINTA - RM 48 ( 40 biji )



KHASIAT:-
- tidak bersifat utk merapatkan faraj.


tetapi
- mengeluarkan darah2 kotor dalam badan sprt darah nifas,
- membuang angin dari dalam badan
- bersifat melancarkan peredaran darah,
- membanyakkan air susu,
- mencepatkan luka2 kering dan sembuh
- mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
- menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah

KANDUNGAN RAMUAN:-
- madu,
- belut,
- ikan haruan, dan
- rempah ratus wanita seperti
manjakani,
kacip fatimah,
lempoyang,
kunyit putih dll...
mengandungi 43 jenis ramuan

CARA PEMAKANAN:-
2 biji selepas sarapan dan 2 biji
malam selepas makan malam (6ptg)




INTIM GEL - RM 56 (15 g) 

Kurang ghairah ketika bersama? Faraj kering dan kesat ktka bersama?
Dingin untuk bersama? Suami mula merungut kerana nafsu diri makin kurang?
Cubalah intim gel, hanya RM56.00/15g…boleh tahan hingga 3bulan…guna apbl ingin bersama…
~ merapatkan miss V
~ meningkatkan keghairahan
~ kepuasan maksima ketika bersama
~ melembapkan miss V
juga merawat fungus dan keputihan..
~ pakai setiap mlm sebelum tidur sehingga keputihan dan gatal2 sembuh.
CARA GUNA INTIM GEL
picit ke jari telunjuk yg bersih sebesar 5 atau 10 sen.. pastu jolok masuk dn sapu di sekeliling dinding vagina sedalam yg boleh 15 – 30 min seblum brsama.. pakai setiap malam sblum tidur jika banyak keputihan
jika anda berminat untuk jadi pengedar jamu susuk dara.. 
whatspp/sms : 013 206 7818 ( yana )



cARA PEMBAYARAN :
MAYBANK ( Lyna Liyana Johar )
5124 3705 1938

-CIMB (Lyna Liyana Johar )
701 310 5590

** jika membuat transaksi online sila masukkan email liyana_johar@yahoo.com

** kemudian inbox atau sms/ Whatsapp detail NAMA, ALAMAT, MASA & JUMLAH DIMASUKKAN , BANK , ITEM & KUANTITI ke no 013 206 7818 

No comments: