Tuesday, January 21, 2014

HARUM MALAM - lebih ketat ! mantap ! dan nikmat ~ :)


LEBIH MANTAP, KETAT DAN NIKMAT!

"sakit-sakit sedap macam MALAM PERTAMA kahwin dulu!"

bukan tu je..BAU BADAN MACAM BAWANG PUN DAH HILANG??

"Kak,walaupun baru minum Harum Malam,rasanye bau badan dah tak ada!"

p/s; Halal jakim dan kkm semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete

Psssstt..
Mahu ketat, melekat, nikmat ibarat malam pertama?
Mahu harum mewangi sepanjang masa?
Mahu jadi permaisuri di hati suami sampai bila2?
Mahu kembalikan kebahagian rumahtangga?
HARUM MALAM.. RAHSIA NYA..

HARUM MALAM suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi. Boleh diamalkan setiap hari termasuk ketika period, dalam pantang dan menyusui
bayi. Ia bukan sahaja untuk mereka yang sudah berkahwin tetapi anak dara juga boleh mengamalkannya tanpa was-was!







KEISTIMEWAAN HARUM MALAM :
- Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
- Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
- Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
- Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kencing tak lawas
- Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
- Mengurangkan tekanan dan stress
- Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan




KANDUNGAN UTAMA HARUM MALAM :-


-Extrak ros
-Extrak sireh
-Buah tin
-kismis
-madu
-goji
-limau purut
-strawberry
-pueraria mifrica
-kayu serapat
-buah delima
-manjakani
-pueraria lobata
-senna

CARA PENGAMBILAN :

 -Minum 1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)
**Wanita Mengandung Dilarang

p/s; Ses
uai untuk kaum hawa,HARUM MALAM suppliment tambahan untuk kekal sihat dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina,hilang hanyir period, sesuai diambil ketika period,dalam pantang dan menyusu baby,yg belum kahwin pun boleh 



harga :
sebotol RM40
3 BOTOL RM 90
10 botol RM 2xx
40 botol RM xxx

NAK BEST PRICE HARUM MALAM?
 NAK DISKAUN HARUM MALAM?


whatsapp/sms yana  " NAK HM " KE 0132067818




LAGI TESTIMONI HARUM MALAM 














harga :
sebotol RM40
3 BOTOL RM 90

NAK BEST PRICE?
 NAK DISKAUN?

whatsapp/sms yana  " NAK HM " KE 0132067818


** HARUM MALAM DIBUKA UNTUK BORONG, MINIMA 10 BOTOL
----------------------------------
cARA PEMBAYARAN :
MAYBANK ( Lyna Liyana Johar )
5124 3705 1938

-CIMB (Lyna Liyana Johar )
701 310 5590

** jika membuat transaksi online sila masukkan email liyana_johar@yahoo.com

** kemudian inbox atau sms/ Whatsapp detail NAMA, ALAMAT, MASA & JUMLAH DIMASUKKAN , BANK , ITEM & KUANTITI ke no 013 206 7818 

No comments: