Thursday, February 20, 2014

TIPS & TESTIMONI FEMINI WASH SUSUK DARA

TIPS NAK PAKAI FEMININE WASH DAN MASKER VAGINA BAGI YANG DAH BERKAHWIN
1) Cuci Miss V dengan Feminine Wash… Biarkan selama 30 saat baru bilas… Sapukan MV pada permukaan faraj antara 2 bibir…

2) Sapukan juga pada bukit kecik yang sensitive agar bukit kecil yang layu itu sentiasa segar bugar seperti anak dara…

3) Sapukan juga dicelah cabang peha supaya warna hitam dicelah2 itu semakin pudar…

4) Akhir sekali, oleskan jari tengah anda dan masukkan separuh jari ke dalam lubang faraj… Pusing-pusingkan jari anda...Aaarrr yg ni la baru nk rasa ketat...Kalau setakat sapu saja tak jadi puan-puan sayang oiii... (Umpama makan dgn ambik bau ler beza tak?...beza kan???)

**yang belum berkahwin, sila abaikan yang nombor 2 dan 4**

==========================================

**1001 KEGUNAAN MASKER VAGINA**

SELAIN DRPD MEGECILKAN LUBANG MISS V DAN MENGAWET MUDAKAN MISS V KITA...MASKER INI JUGA BOLEH DIGUNAKAN SEPERTI BERIKUT :

Ada antara kita pompuan ni, ketiak dia hitam, puncanya lama sgt pakai deodorant. Hitam tu sebenarnya kesan sel kulit mati yg bertepek xmau jatuh. Nak hilangkan senang je. Sental je dengan masker vagina tu putih berseri mcm rendam klorox uolss!!!

Tempat miss v tu kalau disental lembut setiap hari akan menjadi cerah & PINKISH.

Masker ni juga boleh digunakan kepada kulit yg gatal-gatal seperti ruam & geli gatal... (Sumpah puntianak org dulu-dulu kata). Ada juga yg gunakannya tuk kecutkan jerawat.

Bukan sekadar MASKER VAGINA...tapi segala powder...
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jadi pengganti deodorant
+ merawat buasir
+ merawat luka kecil

Keistimewaan FEMININE WASH

Soalan :
saya dimaklumkan kita tidak digalakkan guna feminin wash kan? sebab ianya akan boleh membunuh bakteria baik utk miss V kita. so
pertanyaan saya, knp produk ni ada jual FW?

Jawapan :
-->> Kebanyakkan FW di pasaran ada bahan yang "irritant", yang boleh menimbulkan kerengsaan seperti penggunaan sabun pada kawasan faraj, penggunaan sabun atau pelembut kain yang secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan, atau apa-apa bahan untuk feminine wash.
-->> PH normal faraj 3.8 - 4.3 (slightly acidic) FW yg PH dia dlm range ni.. bole guna hari2.. kalau yg ikut stndard PH ni biasanya harga dia mahal..bukan cikai punya. FW susuk dara pH dia dlm range ni plus medicated.. so sgt sesuai utk wanita yg bermasalah keputihan.. wanita yg slalu keje kat luar, wanita yg slalu stress dimana2 faktor2 ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan.. bole guna FW untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka..
-->> wanita yg tidak mempunyai masalah juga bole guna FW susuk dara sbg perlindungan dan mencegah kpd white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina..FW kita ni hampir takde sabun.

==========================================

TESTIMONI 


TESTIMONI 1
** encik S **
sy suka bile isteri sy menggunakan masker vagina dan feminin wash..tiada lg mengeluarkan bau yg kurang menyenangkan. sy sangat2 berpuas hati pada isteri sy setelah dia mngguna product jamu susuk dara sebb nye sebelum isteri sy mngguna kan product ini sy rasa sangat2 tidak selesa dan tidak mendatang mood untuk melakukan hubungan kelamin suami isteri. tp setelah isteri sy mengguna kan masker vagina n feminin wash sy dpt rs kehebatan n keajaiban product ini.so sy amat2 berpuas hati.tidak rugi rasanya membelanjakan wang untuk membeli product ini.terima kasih ye dik kerana memperkenalkan jamu ini kepada isteri sy..

TESTIMONI 2
dah seminggu lebih guna masker ni KM...wow...memang puas ati, terasa ketegangan bahagin bibir ms.v, yang paling best nyer....yg itam2 kat celah2 tu tukar jadi pink dah... senyum memanjang...semalam lepas mandi akak cubalah x pakai panty liner...then lepas tu akak tengok ada warna coklat2 kat seluar dalam, bila akak pegang kat ms.v ada benda melekit warna puitih kekuningan, nak ambik gambar tapi geli sangat terus buang dalam toilet...tapi yang pastinya memang berpuas hati dgn masker ni..

TESTIMONI 3
sungguh terharu dan bangga bila customer (bukan Melayu) yg beli MV kasi feedback tadi..
Hello amoi..fristly I would like to say milion thank you sebab u jual herb tu dekat i..from that day i pakai..i sudah x perlukan pantyliner lagi..suma masalah i yg bertahun tahun sudah settle..hanya kerana u promote itu herb dekat i..i nk purchase utk kali kedua..boleh x?sekarang i punya 'barang' sudah x ada bau lagi...tqvm..i punya husband banyak suka sama i sekarang..tidur pun sudah mau peluk i..nanti i mau beli dari u yg lagi power punya..tq juga pada yg buat herbs ni

TESTIMONI 4
saya dah pakai MV tu sis, kat bahagian tu cerah la... saya sapu kat ketiak gak... ketiak pun dah cerah dah.... hahaha... nanti dah habis, i repeat order lagi ye....

TESTIMONI 5
Sy ada mslah kegatalan yg over di sekitar n dlm miss v, da puas la selama ni pkai mcm2 produk yg org suggest...hingga tertarik ngn member yg jd agen jsd yg asik post dkt wall Fb pasal MV.,terdetik Ati Nk try.,pm member story mslh.,dia pun suggest mv.,Trus order n beli.,bl dpt mv Trus excited Nk pakai..Nk tgk betul ke yg org kata 1001 kegunaan benda ni.,da pkai ikut cara penggunaan.,bl da relax tu br perasan yg da xda gatal2 lg..bl g toilet Nk mandi belek2 kat miss v..bibir yg mengeleber pas bersalin da jd tegang plak.,Wah bgus nye MV ni..bkn ckp kosongla yg org dok promote je memanjang..nampak je kcik mv ni,tp mcm2 bleh guna..pack pun ala2 kg je..magic mv ni bleh wat cik hubby xleh jauh da skrg..ajak tido awl je.,superb kan mv ni..kwn2 yg blm cuba tu,baik cuba..sblm lmbt,sblm truk..apalah slh modal rm25..smua setle.,

TESTIMONI 6
Customer ni anak dara lagi dah puas try jamu macam2 da untuk rawat masalah die tapi tak jugak elok keputihan tu sampaikan customer ni tertarik dengan produk... Jamu Susuk Dara..
-->> sy baru start pakai faminine wash semalam..hari ni panties da x de bau dan bersih.. Before ni walaupun keputihan banyak tapi panties bau macam tengik campur hanyir.. Hari ni check tadi x de bau busuk tu.. Keputihan as normal dan tak de bau lagi..baru pakai semalam dengan hari ni.. Cepat betul kesan die..mule2 je basuh rase macam pedih cikit tapi sekarang da ok.. Dah tak melecet lagi dah dan kulit kat situ da makin tegang n kemas..dulu rase macam mengeleber je.hehehe best betul tak rugi pon beli.. Tp kan cam tak percaye je cepat betol kesan baru pakai semalam dengan ari ni 2 ari je da berkesan.. Betol2 memang puas ati sgt.

TESTIMONI 7
salam, hai kak.. xtau sy nk cakap suke ke, malu ke, bengang ke.. akk tau.. kan sy ada beli dgn akk FEMININ WASH hari tu. sy ada ckp kt akk yg sy xde apa2 masalah n juz nk jaga kebersihan jew.. husbd pn x penah komplen wlpun dh 4y kawen n ada ank 2 ni..
tetibe smlm mase sy lepas mandi, sy kuar toilet.. sy siap2 depan cermin. husband sy tegur.. "elok la awak pki brand tu, sejak awk pki dh xde bau lg dh.. lepas bersama pn xde bau, awk teruskn jew pki brand tu jgn tukar2 lg dh".. terkedu sy sekejap.. mcm nk
suke.. mcm malu.. dlm hati ni..( oh!! rupe2nye selama ni dia simpan dlm hati jew yg bhagian intim aku ada bau)..huh!! sib baik sy tergerak hati nk cube produk JSD ni.. lepas ni sy mesti nk beli jamu pengantin pulak. klu dh ada stock jg lupe bg tau sy yer kak.
tq bynk2.. love JSD.

TESTIMONI 8
Hai sis.. saya saje nak inform yang sejak guna FW tu kan, asal nak bersama aje hubby selalu suruh pakai pencuci tu dulu… memula tertanya2 jugak kenapa.. nak tanya hubby tp malu… hehehe… so, diamkan aje… pastu sejak pakai MV tu plak, miss V saya dah cerah la… hubby pun duk tengok pandang 2x… pelik agaknya… hahha… saya suka… saya suka… nanti kalo dah habis, confirm saya repeat order lagi…



DAPATKAN SET MASKER VAGINA + FEMINI WASH SUSUK DARA HANYA RM73 shj..
free pos laju 
sabah sarawak tambah rm5

klik sini untuk produk susuk dara yang lain 

----------------------------------
cARA PEMBAYARAN :
MAYBANK ( Lyna Liyana Johar )
5124 3705 1938

-CIMB (Lyna Liyana Johar )
701 310 5590

** jika membuat transaksi online sila masukkan email liyana_johar@yahoo.com

** kemudian inbox atau sms/ Whatsapp detail NAMA, ALAMAT, MASA & JUMLAH DIMASUKKAN , BANK , ITEM & KUANTITI ke no 013 206 7818 

No comments: