Wednesday, August 27, 2014

rozitA Che wan amalkan Akar Fatimah dari Mekah

akar fatimah : RM 26 (sm)/ RM 30 (ss)
* termasuk kos pos laju 


air akar fatimah ni bagus untuk membantu memudahkan proses bersalin. kirenya sakit contraction x lama . sekejap je dah keluar baby nya..

seeloknya minum air akar fatimah ni bermula dari kandungan 37 minggu atau dah nak bersalin atau dah turun tanda.

Khasiat akar siti fatimah
1) Sebagai air selusuh bersalin masyarakat arab madinah
2) Air rendaman amat berkesan untuk kaum-kaum ibu hendak bersalin
3) Selain di minun ia juga boleh di sapu di bahagian perut dan mandi
4) Melancar atau memudahkan proses bersalin


Cara minum
1) Akar fatimah ini boleh di amalkan ketika cecah 37minggu kerana sesetangah orang 37 minggu dah ada tanda nak bersalin.tapi seelok-eloknya lewatkan lagi sehingga dah nak due atau dah turun tanda (keluar air atau darah dari faraj atau bukaan dah buka)
2) Akar siti fatimah hendaklah di bilas kemudian di rendam air biasa yang bersuhu bilik cukup hanya rendaman semalaman sahaja.jika rendam dengan air zam zam lebih bagus.
3) Jika ingin rendam lama simpan di dalam peti sejuk sebab tiada bahan pegawet bimbang air rendaman berlendir atau masam.jika itu berlaku cuci dan rendam kembali.minum 1 cawan sehari .boleh di buat mandi atau di sapu pada bahagian perut.
4) Selepas di gunakan akar fatimah ini di jemur kering dan di simpan dalam bekas bersih. Pastikan betul betul kering baru simpan jika tidak ia akan berkulat.
5) Akar ini boleh di gunakan untuk anak anak seterusnya. Boleh di jadikan warisan turun temurun (tiada exp date)


SELAIN TU BACA DOA NABI YUNUS SEMASA TERPERANGKAP DALAM PERUT IKAN TU
"Laila ha illa anta subhanaka inni kuntu minaz zholimin"
“Tiada Tuhan melainkan Engkau, Maha suci Engkau, Sesungguhnya aku adalah dari orang-orang yang menganiaya diri sendiri.”


cara simpanan::
- selepas guna, bilas dan keringkan
-simpan di bekas kering
- boleh digunakan berulang kali untuk anak seterusnya atau diwarisi pada anak2..
-akar fatimah xde expired date :)

Amaran !!
DILARANG MENGUNAKAN AIR PANAS / DIREBUS --> kerana ini akan mengecutkan rahim & menutup laluan..
•• tiada expired date.. Bole digunakan berulang kali dan diwarisi untuk anak cucu

testimoni akar fatimah 


CARA PEMBAYARAN :
MAYBANK ( Lyna Liyana Johar )
5124 3705 1938

-CIMB (Lyna Liyana Johar )
701 310 5590

** jika membuat transaksi online sila masukkan email liyana_johar@yahoo.com

** kemudian inbox atau sms/ Whatsapp detail NAMA, ALAMAT, MASA & JUMLAH DIMASUKKAN , BANK , ITEM & KUANTITI ke no 013 206 7818 

2 comments:

JUNAIDI said...

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

ica anjasari bogor said...

SAYA SEKELUARGA INGIN MENGUCAPKAN BANYAK TERIMAH KASIH KEPADA AKI NAWE BERKAT BANTUANNNYA SEMUA HUTANG HUTANG SAYA SUDAH PADA LUNAS SEMUA BAHKAN SEKARAN SAYA SUDAH BISA BUKA TOKO SENDIRI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN AKI YG TELAH MEMBERIKAN ANKA JITUNYA KEPADA SAYA DAN ALHAMDULILLAH ITU BENER2 TERBUKTI TEMBUS..BAGI ANDA YG INGIN SEPERTI SAYA DAN YANG SANGAT MEMERLUKAN ANGKA RITUAL 2D 3D 4D YANG DIJAMIN 100% TEMBUS SILAHKAN HUBUNGI AKI NAWE DI 085-218-379-259