Wednesday, August 27, 2014

Bedak syria - any klaen RM 35

Apa yang special sangat pasal bedak Syria ni?
Bedak Syria ni gabungan 3 dalam 1 iaitu moisturizer, foundation dan jugak bedak.
Bukankah menjimatkan sebab semua pun dalam 1?
So tak payah susah payah nak beli dan maintain sampai 3 objek barang.
Memperkenalkan bedak syria Any Klaen…..



20130726-213955.jpg

20130726-214004.jpg

20130726-214013.jpg
20130726-214022.jpg
harga bedak syria yana jual sangat murah.. sebab beli direct dengan sepupu yang belajar kat sne :)

biasa harga di malaysia RM 50 . TAPI yana jual bedak syiria RM 35 shj.. OFFER ni !! jgn lepaskan peluang :))

KENAPA BEDAK SYRIA TERLARIS DI PASARAN?
Kerana ianya menjimatkan dan mudah digunakan.
Bedak Syria ini gabungan 3 dalam 1 iaitu Moisturizer, Foundation dan Bedak.
Jimat bukan? kerana anda dapat ketiga-tiganya dalam 1 pek sahaja.
Bukankah ianya menjimatkan wang anda?

ANTARA KELEBIHAN BEDAK SYRIA :
*100% halal dan suci
*Boleh dibawa sembahyang
*Sesuai untuk semua aktiviti dan keadaan sama ada ketika bersukan dan sebagainya.

BEDAK SYRIA ANY KLAEN INI MENJIMATKAN KERANA:
~Boleh tahan sehingga 5 bulan lamanya mengikut penggunaan setiap individu.
~Bedak yang boleh memutihkan wajah anda tanpa menghitamkan dan menggelapkan kulit anda
~Ianya sesuai untuk sesiapa sahaja tidak kira berkulit cerah, gelap dan sebagainya. Ianya sesuai untuk semua kulit.
~Boleh mengecutkan jerawat bagi yang muka berjerawat.
~Membuatkan wajah anda kelihatan lebih menarik kerana ianya kemas dan sekata.
~Badak Syria ini mengandungai vitamin E khas untuk kesihatan kulit anda serta mengekalkan keaslian wajah.
~Masih kelihatan cantik walaupun ketika berpeluh.
~Bedak ini tidak melekit pada pakaian, tisu dan sebagainya kerana ianya terus meresap ke kulit.
~Baunya wangi
~Membuatkan wajah kelihatan neutral dan semulajadi tanpa kesan bedak yang ketara.
~Mudah dibersihkan dengan air.
~Mampu menyamarkan kesan-kesan jerawat dan jeragat.
~Berat 41 gram.


Any Klaen | Bedak Syria Harga Murah Giler



Warna Bedak Any Klaen – Bedak Syria

Colour No 1
Sesuai untuk tone kulit cerah

Colour No 2 - Calme (Cherry Pink)
Sesuai untuk tone kulit cerah/putih

Colour No 3 - Magicienne (Orange Jade agak sedikit gelap)
Sesuai Untuk tone kulit cerah

Colour No 4 - Hardie  (Orange Blush)
Sesuai untuk tone kulit Kuning langsat/sederhana cerah

Colour No 5 - Beaute  (Orange Jade)
Sesuai untuk tone kulit putih kuning/sederhana cerah

Colour No 6 -Riche  (Russet)
Sesuai untuk tone kulit natural/sederhana

Colour No 7 - Gentil (Cherry)
Sesuai untuk tone kulit sederhana cerah

Colour No 8 - Princesse (Orange Blush)
Sesuai untuk tone kulit sawo matang/sederhana cerah

Bedak Syria didatangkan dengan Beauty Sponge.
Bedak Syria merupakan powder digabungkan dgn krim kecantikan secara saintifik membentuk powder, foundation, moisturizer dalam satu. Bedak Syria ni 3in1 dipendekkan cerita.
Bedak Syria merupakan formula kecantikan yang unik sesuai untuk semua jenis kulit, didatangkan dengan warna yang halus, tidak menggelapkan kulit, mampu melindungi jeragat serta parut di muka anda, senang jer BASAHKAN SPONGE dan terus sapu ke muka.
Anda akan kelihatan cantik secara semulajadi walaupun berjemur di bawah sinaran matahari malah akan melembabkan kulit muka anda.

KENAPA BEDAK SYRIA ANY KLAEN?
*Halal dan boleh dibawa solat
*Berat 41g
*Harga yang berbaloi dan tahan lama
*3in1 (powder+foundation+moisturizer)
*Tahan selama 8jam
*Bedak ni akan blend ke dalam kulit dalam masa 1min & memberi kecantikan semulajadi
*Sgt bagus bila berpeluh dia lg cantik , shining & glowing
*Bedak nie sgt wangi
*Boleh cover kulit berminyak
*Melindungi jeragat & jerawat
*Pada yang berjerawat bedak nie jugak akan mengecutkan jerawat di muka
*Anda akan rasa muka semakin gebu dan lembut
*Mempunyai Vitamin E khas untuk kesihatan kulit anda

CARA PENGGUNAAN:
- Basahkan span
- Sapukan span pada bedak
- Ratakan ke seluruh muka

----------------------------------------

CARA PEMBAYARAN :
MAYBANK ( Lyna Liyana Johar )
5124 3705 1938

-CIMB (Lyna Liyana Johar )
701 310 5590

** jika membuat transaksi online sila masukkan email liyana_johar@yahoo.com

** kemudian inbox atau sms/ Whatsapp detail NAMA, ALAMAT, MASA & JUMLAH DIMASUKKAN , BANK , ITEM & KUANTITI ke no 013 206 7818 

No comments: