Saturday, January 17, 2015

Susu Kambing UWAIS untuk bayi 1 tahun ke atas

 

Uwais Susu Kambing
=================

-Susu kambing berkualiti
-Royal Jelly
-Kurma
-Kismis
-Madu
-Buah Tin
-Gingko Biloba 
-Frutafit IQ (Inulin fibre)
-Manna fibre

~Tiada bau hamis
~Tiada campuran susu lembu

HARGA : RM 45/box  • Kaya dengan KalsiumProtein dan Vitamin
  • Diperkaya dengan Serat Tumbuhan dan Makanan Sunnah
  • Nutrisi lengkap bervitamin
Susu Kambing Uwais dirumus khas secara saintifik oleh NR BASHIRAH untuk kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas serta sesuai diamalkan untuk semua peringkat umur. Ia mengandungi nutrien pemakanan yang sangat diperlukan oleh anak-anak anda untuk tumbesaran yang sihat dan cergas.
Untuk daya pemikiran yang cerdas keperluan Vitamin A, Vitamin E, Vitamin C, Vitamin B12, Thiamine, Riboflavin, Pyridoxine, D-Biotin, Folic Acid, Calcium, Magnesium, Zat Besi, Zinc, Potassium, Sodium, Iodine, Taurine, Serat Tumbuhan dan Inulin juga diperkayakan di adalam Susu Kambing Uwais.
Susu Kambing Uwais juga diperkaya dengan khasiat makanan-makanan sunnah seperti ekstrak kurma, ekstrak kismis, ekstrak buah tin dan madu. Selain itu, untuk perkembangan dan kesejahteraan minda anak-anak anda, formulasi lengkap Uwais mengandungi Ekstrak Ginkgo Biloba dan juga Ekstrak Royal Jelly.
Susu kambing Uwais merupakan sediaan khusus susu kambing bernutrien yang menepati nutrien-nutrien penting yang terdapat dalam semua kumpulan Piramid Makanan. Susu Kambing Uwais bersama 3 hidangan harian memberikan si manja anda khasiat 100% supaya tumbesaran si manja anda lebih sihat, cergas dan cerdas.
Apakah khasiat yang diberikan oleh susu kambing yang tidak terdapat pada susu lembu?
Di seluruh dunia, susu kambing telah menjadi pilihan malah telah menjadi satu trend baru di Amerika Syarikat. Menurut kajian, susu kambing dipercayai lebih mudah dihadam dan kurang sifat alergik berbanding susu lembu. Susu Kambing mengandungi 10g lemak per 8 ounces manakala susu lembu mengandungi 8g hingga 9g. Tidak seperti susu lembu, susu kambing tidak mempunyai angglutinins iaitu agen yang menyebabkan susu menjadi bergumpal. Maka dengan itu, susu kambing lebih mudah dicerna berbanding susu lembu.
Kebaikan Susu Kambing Uwais
  • MINDA CERGAS – Kurma, Madu, Buah Tin, Royal Jelly, Ginko Biloba
  • PERTUMBUHAN SIHAT – Vitamin A, B12, C, D, E, Taurine, D-Biotin, Folic Acid
  • USUS SIHAT & MENGATASI SEMBELIT – Frutafit IQ (Inulin Fibre), Manna Fibre
  • AKTIF CERGAS – Zat Galian, Zat Besi, Zink, Kalsium, Protein
HARGA : RM 45 


cARA PEMBAYARAN :
MAYBANK ( Lyna Liyana Johar )
5124 3705 1938

-CIMB (Lyna Liyana Johar )
701 310 5590

** jika membuat transaksi online sila masukkan email liyana_johar@yahoo.com

** kemudian inbox atau sms/ Whatsapp detail NAMA, ALAMAT, MASA & JUMLAH DIMASUKKAN , BANK , ITEM & KUANTITI ke no 013 206 7818 

No comments: