Friday, December 23, 2016

Glow Glowing Beauty Skin - ( Set & Loose Item )

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN KELUARAN DARA ANGGUN

Semua orang tahu yang kulit sheera berjerawat dan berparut. Kini tak lagi dengan Glow Glowing Beauty Skin
NAK KEKAL CANTIK SEMPURNA PUTIH, GLOWING, PINKISH?

✔KEKAL 24JAM TANPA MAKEUP TEBAL2?
✔TAK PERLU BEDAK DAH
✔SAPUAN YG MENYELURUH DAN SEKATA?
✔PEMAKAIAN YG MUDAH DAN JIMAT MASA?
✔1 SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN TAHAN LAMA
JERAWAT, JERAGAT, PARUT & BINTIK HITAM HILANG?
----------KULIT LEBIH PUTIH, LICIN DAN SEKATA-----------

Ibu MENGANDUNG juga boleh amalkan glow glowing!!
"Semenjak SHEERA amalkan SET PERCUBAAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…peringkat pertama SHEERA amalkan selama 7 hari, hasilnya amat memuaskan.. Sekarang SHEERA tak risau lagi dengan permasalahan itu. Kini kulit SHEERA amat sempurna berbanding sebelum ini.."
SHEERA syorkan uollss semua mencuba GLOW GLOWING BEAUTY SKIN hari ini..


KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN:-

✔Mencerah & melembutkan kulit
✔Melambatkan penuaan (kulit tegang)
✔Mengecilkan liang pori terbuka
✔ Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
✔Meghilagkan bintik hitam& parut jerawat
✔Menjadikan tona kulit sekata
GLOW GLOWING 4IN1 TERDIRI DARIPADA :-
1-COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP 
2 - PINKY BEAUTY  (5gm)
3 - NIGHT GLOW (5gm)
4 - NIGHT GLOWING (5gm)

GLOW GLOWING SET EXCLUSIVE TERBARU 5 in 1 !!!!
(SET KHAS JERAWAT & JERAGAT)
kini GLOW GLOWING ada pakaging terbaru 5in1 dengan tambahan TONER.....

1-COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP 
2 - PINKY BEAUTY  (5gm)
3 - NIGHT GLOW (5gm)
4 - NIGHT GLOWING (5gm)
5- TONER TREATMENT (15ml)

Ramai yang keliru apa perbezaan SET GLOWING BEAUTY SKIN 4 IN 1 dan SET GLOWING EXCLUSIVE 5 IN 1??
1. Set 4 in 1 tiada treatment toner dan set glowing exclusive 5 in 1 ada treatment toner!!!

2. Kalau kulit normal tu bolehla pakai glowing 4 in 1, kalau kulit bermasalah jerawat, jeragat, ada parut dan bintik hitam, pakai je set glowing exclusive 5 in 1..
Glow Glowing Penutup hijau packging baru. Penutup Putip Packaging lama. Jangan confuse lagi k.
1 -COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP 
– Membersih kulit wajah 
– Menanggalkan sel2 kulit mati 
– Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit 
– Wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya 
– Menghaluskan dan mencerahkan kulit 
– Mengurangkan keduta/ garis penuaan 
– Dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa 
Size Sabun Glow Glowing jika belian dalam SET
Size Sabun Glow Glowing jika belian LOOSE
2 - PINKY BEAUTY  (5gm)
– Melindungi kulit wajah dari sinar uv 
– Menghilangkan flex hitam 
– Menjadikan tonasi kulit lebih sekata 
– Menghalus & melicinkan kulit 
3 - NIGHT GLOW (5gm)
– Menghilangkan flek hitam 
– Menjadikan tonasi kulit lebih sekata 
– Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah 
– Mengurangkan kedutan/ garis penuaan 
**fungsi night glow hampir sama dengan night glowing
4 - NIGHT GLOWING (5gm)
– Mencerahkan kulit wajah 
– Mengecilkan lubang pori-pori 
– Menghaluskan kulit wajah 
– Mengurangkan parut jerawat & jeragat
– Merawat kulit yang bermasalah 
**fungsi night glow hampir sama dengan night glowing

CARA PENGUNAAN SET GLOW GLOWING BEAUTY SKINCARE YANG BETUL :-
Glow Glowing Beauty Skin diperbuat daripada tumbuhan semula jadi
Selamat digunakan. Lulus KKM

CARA PENGGUNAAN GLOW GLOWING SET: 
SIANG:
– Bersihkan muka dengan Collagen Gluta Q10 soap sebanyak 2-3 kali sehari 
– Selepas cuci muka  dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty

MALAM: 
– Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam 
(selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam)

*Kesan cepat *Selamat *Kelulusan KKM *Tiada kesan sampingan negatif

TAMBAHAN GLOW GLOWING TONER & GOLD SERUM:-
HARGA GLOW GOWING TONER TREATMENT (15ML):- 
RM35 SM/ RM37 SS
Free Postage

FUNGSI TONER TREAMENT :-
- Dapat membantu menganjalkan kulit
- mengurangkan jeragat dan kesan parut jerawat yang degil!!

CARA PENGUNAAN TONER TREAMENT :-
Dengan mengunakan kapas,picitkan sedikit toner dan tepuk-tepukan pada keseluruhan muka,biarkan toner itu kering,jangan di lapkan.

HARGA GLOW GLOWING GOLD SERUM (15ML):-
RM49 SM / RM 52 SS
Free Postage

FUNGSI GOLD SERUM BEAUTY :-
- Memperbaiki jaringan kulit yang rosak / kerutan pada wajah serta membuka     pancaran aura wajah anda menjadi tampak lebih cerah serta-merta.
- Memutihkan wajah dalam waktu singkat
- Gunakan secara rutin, maka akan membantu menghilangkan masalah flek,        kerutan, kantung mata yang gendut & menghitam
- Menjadikan kulit anda cerah & lebih putih bercahaya
- Pemakaian pertama dapat langsung dirasakan khasiatnya

CARA PENGGUNAAN GOLD SERUM 24K :-
Titiskan 2-3 titik serum pada tangan / langsung pada wajah, kemudian usapkan
pada kulit wajah & leher secara merata. Gunakan serum ini pada wajah yang sudah dibersihkan terlebih dahulu. Gunakan 2 kali sehari sebelum menggunakan krim pagi & malam secara teratur. 

HARGA ASTRINGENT TONERS :-
RM32 SM / RM35 SS

Free Postage



Dengan haruman yang sangat wangi…
Merupakan penyegar untuk semua jenis kulit dengan AHA & pelindung uv. 
Amat berkesan sebagai penutup pori serta mngurangi minyak pada kulit wajah..
Berfungsi sebagai..
- Menutup liang2 roma yang terbuka
- Menapis kotoran yg menusuk ke pori2 kulit
- Membantu sbagai ejen plindung uv
- Membantu mnghilangkn bintik hitam
- Menghaluskan kulit wajah
- Membersihkan kulit wajah serta dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit.
- Menjadikan kulit kelihatan lebih segar,lembab dan muda remaja.

TIPS PENGGUNAANGLOW GLOWING SECARA EFEKTIF
saya kongsikan cara gunakan glow glowing secara EFEKTIF.
1. Step 1-Sabun Q10 
------------------------
  • Cuci muka dengan sabun glutha Q10. Jangan gosok muka kuat-kuat, nanti pedih muka. Cukup sekadar tepuk2 manja je. 
  • Bilas cepat2 jangan biar terlalu lama sabun kat muka. Banyakkan air.
* sabun cepat cair kalau dibiarkan terendam dalam air atau terdedah kepada panas matahari.

2. Step 2-Day Cream (Krim Day Pinky)
--------------------
  • Day Cream guna waktu siang sahaja
  • Boleh guna berapa kali yang uollss nak
  • Cara guna, sapu nipis ke seluruh muka dan leher
*Krim baru day pinky memang agak kesat sikit. Boleh pakai bedak selepas pakai krim.
*Untuk solat, krim ini boleh dicuci dengan air. kalau was2, boleh dicuci dengan pencuci muka.

3. Step 3-Night Cream (Krim Night Glow / Krim Night Glowing)
--------------------------------------------
  • Digunakan selepas cuci muka pada waktu malam.
  • Night Glow guna selama 3 hari berturut turut
  • Untuk hari yang ke 4, guna Night Glowing selama 3 hari berikutnya
  • Teruskan selang setiap 3 hari ya
  • Cara guna, sapu NIPIS dan sekata ke seluruh muka dan leher
*Untuk muka berjerawat / berjeragat boleh start dengan krim night glowing 3 hari dan seterusnya 3 hari krim night glow.

4. STEP 4-Toner Treatment (Penambahan)
----------------------
  • Untuk kulit masalah jerawat@jeragat sangat digalakkan guna treatment toner.. Bagus untuk merawat jerawat@jeragat
  • Cara guna, selepas cuci muka.. Tuangkan setitik dua kat kapas dan dap2@tekapkan di keseluruhan muka yaa. 
  • Jangan gosok taww, nanti kulit uollss pedih@merah
  • Boleh digunakan bila-bila masa lepas cuci muka yaa
* Toner ade kesan pengelupasan. Sangat tak sesuai untuk kulit sensitif.


5. STEP 5-Gold Serum (Penambahan)
----------------------
  • Gold serum hanya sesuai untuk kulit normal
  • Untuk kulit jerawat, kena tunggu licin dulu baru boleh guna
  • Jika uollss guna Astringent toner, Serum guna waktu malam je yaa
  • Cara guna, selepas cuci muka.. Sapu nipis ke seluruh muka dan lehe
6. STEP 6-Astringent Toner (Penambahan)
----------------------

  • Astringent Toner berfungsi untuk menutup liang pori terbuka@besar
  • Jika uollss guna serum, Astringent toner guna waktu siang je yaa
P/s: Gunalah secara konsisten. Insyaallah kesannya MENAKJUBKAN.
Semoga bermanfaat. Terima kasih.

TESTIMONI GLOW GLOWING BEAUTY SKIN :-





BERMINAT :-
HARGA GLOW GLOWING SET 4IN1 :-
SM RM69.00 / SS RM73.00

HARGA KAMI :-
SM RM 57 / SS RM60

FREE POS LAJU
(Penggunaan tahan sehingga 1bulan-45 hari)


HARGA ASAL GLOW GLOWING SKINCARE SET 5IN1- with TONER :-
RM99 SM / RM105 SS

HARGA KAMI :-
SM RM89 / SS RM95

FREE POS LAJU
HARGA SET JERAWAT & JERAGAT GLOW GLOWING :-
OFFER
RM135 SM / RM145 SS
RM149 SM / RM159 SS


FREE POS LAJU
(Penggunaan tahan sehingga 1bulan-45 hari)
HARGA TONER TREATMENT:
SM RM35.00 / SS RM37.00

FREE POS LAJU
HARGA GOLD SERUM :-
RM49 SM / RM52 SS

FREE POS LAJU
HARGA LOOSE GLOW GLOWING :-
SABUN COLLAGEN GLUTA Q10 =RM20
NIGHT GLOW = RM25
NIGHT GLOWING  = RM25
DAY PINKY BEAUTY =RM20
TONER KECIL =RM20 toner kecil HQ dah discontinue

+POSTAGE RM7 SM/ RM9 SS

TERBARU GLOW GLOWING FOUNDATION !!!
HARGA FOUNDATION GLOW GLOWING BEAUTY SKIN  :-
RM69 SM / RM73 SS

HARGA KAMI :-
RM59 SM / RM68 SS
FREE POS LAJU

PROMO SET COMBO :-

**************************************************
SET COMBO GLOW GLOWING 4IN1 + PUTIH COLLAGEN
Hanya RM100 !!!!


 FREE POSTAGE

cARA PEMBAYARAN :
MAYBANK ( Lyna Liyana Johar )
5124 3705 1938

-CIMB (Lyna Liyana Johar )
701 310 5590

** jika membuat transaksi online sila masukkan email liyana_johar@yahoo.com

** kemudian inbox atau sms/ Whatsapp detail NAMA, ALAMAT, MASA & JUMLAH DIMASUKKAN , BANK , ITEM & KUANTITI ke no 013 206 7818


BERMINAT UNTUK JADI PENGEDAR  & STOKIS ??? DISKUAN SEHINGGA 30- 40% 
whatapss untuk INFO LANJUT :) 013 206 7818

No comments: