SOALAN LAZIM

SOALAN LAZIM YANG SELALU DI TANYAKAN KEPADA Halyani Cosmetics

 

1) boleh percaya ke dengan belian ONLINE nie? takut la, kan nanti dah buat bayaran, barang xdapat2 pon
jawapan:  
usah risau,Halyani Cosmetics merupakan syarikat yang telah berdaftar dengan SSM atas nama Glamour Beauty Enterprise (001944610-H) tidak seperti peniaga online yang lain tidak mendaftar dan hilang begitu sj. 
Halyani Cosmetics   merupakan pemborong bagi barangan kesihatan dan kecantikan serta menjadi stokis untuk beberapa produk.

2) kenapa jual murah sangat? produk tiruan ke?
jawapan: TIDAK, Halyani Cosmetics tidak akan sesekali menjual produk tiruan.
 Halyani Cosmetics hanya ingin memberikan penjimatan @ produk "mampu milik" kepada pelanggan-pelanggan dimana harga yang ditawarkan di Halyani Cosmetics adalah harga yang paling rendah sekali berbanding pasaran

3)saya kerja, kat rumah tiada orang boleh terima barang, macam mane yea?
 jawapan: Tak apa, boleh poskan ke alamat pejabat :)

4) Tapi malu la, nanti orang akan buka/tahu apa yang saya beli
jawapan: Usah risau.Setiap produk akan dibungkus kemas dan mustahil untuk kawan-kawan tahu apa yang anda beli kecualilah anda sendiri yang tunjukkan pada mereka. Pos Laju akan hantar bungkusan ke tangan anda. Jika anda tiada dirumah, mereka takkan sama sekali letak bungkusan dalam peti surat anda. Pos Laju akan meminta tandatangan anda selepas bungkusan diserahkan pada anda. Jadi anda tidak perlu risau. Pesanan anda pasti sampai. Jika hilang sekali pun, kami akan cari dan gantikan untuk anda.

5) kalau saya nak cuba berniaga, boleh ke saya ambil produk di sini?
jawapan:  boleh, harga untuk yang berniaga lebih murah, namun anda perlulah menghubungi di talian 013-2067818 untuk maklumat dan keterangan lanjut